top of page
Osteboden - Fru Hansen
En verdensrejse i provisen

 

Osteboden - Fru Hansen har et stort udbud af forskellige spændende oste, charcuteri, kvalitetsvine, spiritusser, smagfulde delikatesser, fyldte chokolade, friskmalet kaffe, og the. Kig ind og lad dig overraske

Vores historie
 

Osteboden har i nu 40 år, været en butik i udvikling af smags- og sanseoplevelser ved salg af ost og charcuteri fra hele verden. Osteboden er - udover at servicere kunderne med gode råd, ideer, vejledning og godt humør - også kendt for sin mad ud af huset: med oste/pølseborde som aftensmåltid eller brunch. Kolde buffeter, canapeer, smørrebrød, pindemadder. En kulinarist oplevelse, til receptioner, jubilæer, møder, fødselsdage, bryllupper, flot anrettet på fade og pyntet med frugt, grønt, kiks og brød, lækkert og nemt lige at stille på bordet.

Derfor var det også naturligt, at udvidde Osteboden med butikken Fru Hansen i 2005 som en føljeton til sanseoplevelserne med et stort udvalg i bla. specialøl, vin, chokolade, m.m. samt gaveartikler og gavekurve.

Generationsskifte
Det har ligget i kortene i mange år, at datteren Jane Hansen skulle overtage Osteboden Fru Hansen efter sin mor, Lillian Hansen. Dette skete i november 2020 hvor det til stadig er fælles for alle kunder, at de bliver positivt overrasket over det store lækre udvalg.

Velkommen til en verdensrejse i provinsen.

Jane Hansen

 

bottom of page